Parashikimi i motit

Moti ne Shqiperi

Shikoni te dhenat meteorologjike ne 65 qytete te Shqiperise. Per secilin qytet ju mund te informohuni se si do te jete moti sot dhe neser sipas oreve dhe gjithashtu parashikimi i motit per 10 ditet te ardhshme.

Moti ne Maqedoni

Shikoni se si do te jene te dhenat meteorologjike per 29 qytete te Maqedonise, ku per secilin shtet keni mundesin te shikoni te dhenat per motin sot dhe neser sipas oreve dhe parashikimin per 10 dite.